2021 Lgs Başarımız Tescillendi. . .

Hayat uzun soluklu, macera dolu bir yol herkes için. Güzel günler, mutlu anılar bir bir fotoğraflarda yer alıyor ve her doğan yeni günde umut kapıda bekliyor. Herkese göre hayatın bir anlamı ve de doğruları var. Sadece anın önemini kavrayanlar ise oldukça şanslı görülüyor. Hayatın anlamını çözmeye çalışan birçok kişinin ise buluştuğu ortak bir nokta var, o da başarı. Her başarı kişiye göre önem kazanıp kaybederken başarının getirdikleri bu yönde değişmeye devam ediyor. Küçük başarılar büyük sevinçleri doğuruyor, hiç beklenmeyen anlarda kahkahalar havada uçuşuyor. Tek bir kelime ile ifade edilen ama birçok kişinin yıllarını verdiği başarı olarak adlandırılan kavramın arkasında aslında dev bir kadro bulunuyor.

Okulumuz 2021 Lise Giriş Sınavı sonuçlarına göre Şahinbey ilçesindeki sınav ortalamasınının üzerinde bir başarı yakalamıştı. Bu nedenle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Kaymakamımızın katıldığı ödül töreninde Okul müdürümüz Abdullah Çiftçi , Okul Müdür Yardımcımız Murat Güney ve Okul Rehberlik servisi öğretmenimiz Mehtap Sungur Okulumuzu temsilen hazır bulundular.

 

Okulumuz adına taltif edilen başarı belgelerinin teslim edildiği tören sonrasında başarıda emeği bulunan tüm personelimizi kutluyoruz. 2022 LGS sınavının okulumuz öğrencileri için başarılı geçmesini temenni ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Şehit İsa Karakaş Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)