2021 Aralık Ayı Kalfalık - Ustalık Sınav İş ve İşlemleri

ARALIK 2021 KALFALIK – USTALIK SINAV İŞLEMLERİ

(LÜTFEN tüm maddeleri dikkatlice okuyunuz)


1 - E-sınav ücretlerini aşağıda isimleri yazılı olan adaylar 15.11.2021 ile 21.11.2021 tarihleri arasında aşağıda açıklanan para yatırma işlem basamaklarını uygulayarak 85 TL.(SEKSENBEŞ)yatıracaklardır.

Bu tarihler arasında isimleri yazılı olanlar ücreti(e-sınava girebilmek için) mutlaka yatırmalıdır.

(Yayınlanan listede isminiz yoksa bu sınavdan muaf olduğunuzu gösterir ve kesinlikle para yatırmayınız.) 

 

E-sınav :   Elektronik sınavdır. (Yeni sistem)Konya merkezde e-sınav merkezlerinde bilgisayar ortamında yapılan sınavdır.

Beceri(Pratik) sınav: Uygulamalı yapılan sınavdır. (Yemekhane,Berberhane,Atölye v.b yerlerde kamera kaydı altında yapılır.)

E-sınava katılacakların listesi için linke tıklayınız..

2 - Para yatırma işlemleri için; 

(Dekontları giriş belgelerini almak için geleceğiniz 26.11.2021 ile 30.11.2021 arasında getiriniz.)

KALFALIK USTALIK SINAVLARI İÇİN E-SINAV ÖDEMELERİ

 Halkbank ATM

Giriş-> Fatura ve Ödemeler-> Eğitim Ödemeleri-> MEB Ödemeleri-> TC Kimlik No ve Cep Telefonu-> Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2021 ARALIK Dönemi Seçilip Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

 Ziraat Bankası ATM

Kartsız İşlem-> Ödeme İşlemleri-> Eğitim Sınav Ödemeleri-> MEB Ödemeleri-> Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2021 ARALIK Dönemi - > TC Kimlik No Girilip Ödeme İşlemi gerçekleştirilir.

 Vakıfbank ATM

Giriş-> Ödemeler-> Eğitim ve Sınav Ödemeleri-> TC Kimlik No Giriş-> Cep Telefonu Giriş-> MEB Ödemeleri Kodu Yazılacak Giriş-> Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2021 ARALIK Dönemi Kodu Yazılacak Giriş yapılarak Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

 İNTERNET BANKACILIĞI

Ödeme-> Eğitim Ödemeleri-> MEB Döner Sermaye-> TC Kimlik No ve Cep Telefonu-> Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2021 ARALIK Dönemi Seçilip Ödeme işlemi Gerçekleştirilir.

 KREDİ KARTI İLE PARA YATIRMA İŞLEMİ

odeme.meb.gov.tr. İnternet adresinden Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2021 ARALIK Dönemi->TC Kimlik No ve Cep Telefonu girilip ödeme işlemi takip edilerek işlem tamamlanır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu 100. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)