2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Törenimiz Sayın Valimiz ve Eşinin Katılımıyla Gerçekleşti.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kapanış ve sene sonu karne törenimize Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz Hanımefendi ile birlikte katılarak, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldular.

Okulumuzda gerçekleştirilen karne törenine; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi'nin yanısıra Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Millî Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Okul Müdürümüz Kerim Öz, İlkokul Müdür Yardımcımız Ali Taşpınar, Ortaokul Müdür Yardımcımız Sebile Şahin, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Okul öncesi öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan sayın valimiz ve değerli eşleri daha sonra ekilen seraları ve sınıfları gezdiler, öğrencilerimiz tarafından yetiştirilen sera ürünleri ve yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi aldılar. Bu esnada TRT Haber kanalı da canlı yayında okulumuzdaki töreni izleyenlerine aktardı. Bahçede devam eden programda 3. sınıf öğrencilerine karnelerini veren Yavuz Çifti, öğrencilerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ederek hediyeler verdiler. Ardından okul binasına geçen sayın valimiz, değerli eşleri ve törene katılan beraberindeki heyet ile sınıflarımızda öğrencilerimize karnelerini verdiler. Karne dağıtımından sonra hep birlikte İstiklâl Marşımız okunarak törenin sonuna gelindi.

Öğrencilerimiz karneleri ile birlikte okulumuza ait olan bir buçuk dönümlük hobi bahçesinde kurulan seralarda yetiştirdikleri çilek, domates ve biber gibi pek çok sebze ve meyveden oluşan paketleri de alarak evlerine götürdüler.

Teveccüh göstererek okulumuzun 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kapanış törenine katılan sayın valimize, değerli eşlerine ve beraberindeki tüm heyete okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Çubuklu Osmaniye İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)