2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Saygıdeğer velilerimiz, sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı; idarecilerim, ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak yetiştirmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

Sayın veliler öğrencilerimize bundan sonraki başta eğitim öğretim hayatları olmak üzere tüm girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum.Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği Ulu Önder ATATÜRK "Bütün umudum gençliktedir" diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Bilim ve teknolojik gelişmeleri izleyecek, o gelişmeleri öğrenerek milletimizin değerli evlatlarına hizmet olarak sunacaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. 

Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Yolunuz bahtınız hep açık olsun.

Okul Müdürü SEMİH YAVUZ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kaynak:https://ecumali.meb.k12.tr/icerikler/2021-2022-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-torenimiz_13066117.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)