2020 - 2021 Eğitim Öğretim Dönemi Okulumuzun Açılışı İle İlgili Bilgilendirme

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ OKULUMUZUN AÇILIŞI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz;

6 Eylül 2021 pazartesi günü haftada 5 gün olmak üzere yüz yüze eğitime başlıyoruz. Öğrencilerimizin ileriki günlerde okul ortamlarından mahrum kalmamaları ve salgın süreci ile ilgili yeniden kısıtlamalar olmaması için hepimizin hassas olması ve Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda hareket etmemiz büyük önem arz etmektedir. Buna göre;

1. 6 Eylül Pazartesi günü saat 13.10'da öğrencilerimizin okul bahçesinde hazır olmalarını sağlayınız. Derslerimiz 13.20'de başlayacak ve 18.10'da sona erecektir.

Anasınıfımızda sabahçı gruplarımız 07.30–12.30, öğleci gruplarımız 13.00-18.00 arasında eğitim göreceklerdir.

2. Velilerimiz zorunlu bir durum olmadıkça okul bahçesine girmeyeceklerdir. Öğrenciler bahçe kapılarından bırakılacak ve yine bahçe kapılarından alınacaklardır. Okul çıkışında 1 ve 2. Sınıflarımız ana giriş kapısından, 3 ve 4. Sınıflarımız ise arka kapıdan çıkacaklardır.

3. 6 Eylül pazartesi günü sadece öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile açılış töreni yapılacak, akabinde dersler başlayacaktır.

4. Öğrencilerimizin ders kitapları hazır olup pazartesi günü teslim edilecektir. Öğrencilerimizin poşet, çanta gibi malzemelerle okula gelmelerini sağlayınız. Okuldan kitap için poşet verilmeyecektir.

5. Zorunlu haller dışında okula ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

6. Öğrencilerimizin HES kodlarını istendiği zaman sınıf öğretmenine iletecek şekilde hazır bulundurunuz.

7. Riskli olan veya pozitif olan öğrenciler okula gönderilmeyecektir. Test veren ve sonucu çıkmamış öğrenci ve diğer personel de okula gelemeyecektir.

8. Öğrenci, öğretmen ve tüm velilerimizin Covid 19 ile ilgili alınan tedbirlere uyması gereklidir. Tüm öğrencilerimizin yedek maske ile okula gelmesini sağlayınız. Maske kullanılamaz hale geldiğinde okulumuzdan maske verilecek olduğunu öğrencimize iletiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Kocasinan Ahmet Paşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)