2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okulun Açılışı

Değerli öğretmen Ögretmen arkadaşlarım

Kıymetli Anne ve Babalar ve  Sevgili  Öğrencilerim

Bodrum serbest muhasebeci ve mali müşavirler odası başkanı

         Okul açılış programımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle hepinize  Günaydın.2018-2019 Eğitim Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.Huzurlu,güvenli ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

 

 

 

         Bu yaz döneminde okul müdürünüz olarak aranıza katıldım. Yaz Talili süresince birkaç öğretmenimiz okulumuzdan ayrıldı.Birkaç öğretmenimiz  aramıza katıldı.okulumuza atanan öğretmenlerimize başarılar dilerim.kayıt döneminde okulumuza tercih eden 9.sınıf Anadolu ve Anadolu meslek lisesi öğrencilerimize de  bugün okulumuza ilk adımı attılar.hoş geldiniz diyerek başarılar dilerim.

           2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan muzun olan  2 öğrencimiz 2 yıllık  meslek yüksek okulunu kazandılar  onlara da basarılar diliyorum

  Değerli veliler sevgili öğrenciler Mumcular Sitare Özkan çok programlı lise öğrencisi olmakla gurur duymalısınız. Çünkü tüm öğretmen kadromuz konusunda  tecrübeli,uzman ve kadrolu bir insan kaynağına sahiptir.boş gecen dersimiz yok.ders kitaplarımız geldi.birazdan sizlere teslim edeceğiz.

         Bodrum muhasebeciler ve mali müşavirler odamızın muhasebe ve finans alanında basarılı  öğrencilerimize  biraz dan süprizleri olacak.

       Yaz talili süresince sınıflarınızın bakımını yaptık.sizlere güzel bir eğitim ortamı hazırladık.sınıflarınızın coğu u düzeninde oturma planları  olacak bunu değiştirmeyiniz.öğretmenler kurulunda karar alındı her gün düzenli olarak  40 dakika kitap  okuma saati yapacagız.

Okula devam devamsızlık cok önemli  okula gec gelen ve devamsızlık yapan öğrencilerimizin velilerine mesaj atarak  bilgi vereceğiz.

Dersi biten her öğrencimizin destekleme ve yetiştirme kursuna katılmasını istiyoruz taşıma ile gelen öğrencilerimizin ders çıkış saatini  kurs bitimine göre ayarlıyoruz.

       Ayrıca 10. 11. Ve 12. Sınıfların sorumluluk sınav takvimi hazırlandı. Çarşamba  persembe ve Cuma günü yapılacaktır.

      Bu dönem siz değerli velilerimizle daha etkili bir iletişim süreci başlatmak istiyoruz. Öğrencilerimizin mesleki, kişisel gelişimlerini, akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz yapmak, onların geleceklerine yön verecek kendileri için en uygun mesleği secmelerini sağlayacagız. Ülkemizi emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl çocukların daha iyi donanıma sahip olması için ben ve arkadaşlarım elimizden ne gelirse fazlasını yapacağız.

 Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi, "Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur."

       Değerli öğretmenlerim,velilerim ve öğrencilerim;

       Hepinize  yeni ders yılının başarılı geçmesini ve hayırlı olmasını dilerim

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://sitareozkancpl.meb.k12.tr/icerikler/2018-2019-egitim-ogretim-yili-okulun-acilisi_5466813.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)