2017 Haziran Dönemi Kalfalık - Ustalık Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.

KALFALIK ve USTALIK Sınav sonuçlarında meslekler Alfabetik Listeye göre sıralanmıştır. İsminin karşısındaki satırda BELGE yazan adaylar BELGE almaya hak kazanmışlardır. 

Kalfalık - Ustalık Belgesi almaya hak kazanan adaylar 13 Ekim 2017 CUMA gününden itibaren belgelerini okulumuzdan şahsen kimlikleri ile beraber başvurarak alabilirler.

Sınav sonucunda başarısız olan adaylar ŞUBAT Dönemi sınavları için giriş belgesini 25 - 26 OCAK 2018  günlerinde  okulumuzdan alacaklardır.

Ustalık Belgesi almaya hak kazanana adaylarımız USTA ÖĞRETİCİLİK kursu için okululumuza gelerek 15 gün içerisinde form doldurmaları gerekmektedir.

Kalfalık Belgesi sınavlarına girebilmek için için Sigorta günü ile başvuru yapan adaylar ; Belge almaya hak kazandıkları takdirde Ustalık Belgesi başvurusu için okulumuza bizzat gelerek ilgili Müdür Yardımcısı ile  görüşmeleri gerekmektedir.

OKULUMUZDA EĞİTİMİNİ TAMAMLAYARAK KALFALIK SINAVINA GİREN ve BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SİGORTALARI 30 EYLÜL 2017 TARİHİ İTİBARİ İLE KESİLECEKTİR.BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMA HAYATINDA SİGORTALARINI İŞVERENLERİ YAPACAKLARDIR.

Sınav sonuçlarını aşağıdaki ilgili linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

 

KALFALIK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ : dosyalar/2017_09/26135000_2017_EYLYL_KALFALIK_SINAVI_SONUYLARI.pdf

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Başakşehir Başakşehir Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)