2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı

 

Okul Müdürümüz Sn.Ömer BOZOĞLU´nun Açılış Konuşmaları

 

 

 

SAYIN VELİLER, DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığının bilinmesiyle ve sorumluluk duygusu içinde huzurunuzda olmanın mutluluk ve sevinciyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

            Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Öğrencilerimizi kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen, soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden – doğrudan – güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Türkiye’nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler yetiştirmek en büyük idealimizdir.

            Sayın Veliler;  amacımız, bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmektir. Yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu anlayış ve kararlılıkla; geleceğe güven, meslekte özveri ve saygı ilkeleri ile birbirimize kenetlenmiş bir ekip olarak, beynini, gönlünü, yüreğini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerime büyük sorumluluk düştüğünü biliyorum.

            Ancak yönetici ve öğretmenlerimizin sorumluluğu kadar siz velilerin de sorumlulukları vardır. Kıymetli velilerimiz, “çocuğumuzu biz okula yolluyoruz, bundan sonrası nasıl olsa gelir” diye düşünmeyin. Öğretmenlerimiz çocuğunuzu en iyi şekilde tanıyarak onların en iyi eğitim verildiği için uğraş içerisindeler. Sizler bu çalışmaya katkıda bulunmak için bizlerle ve öğretmenlerimizle sıkı bir iletişim içinde olun. Öğrencinizle ilgili bilinmesi gereken durumları bizlerle paylaşın ki dört sene sürecek bu eğitim faaliyeti en iyi şekilde ilerleyebilsin. Sizlerden sadece veli toplantılarında değil, diğer zamanlarda da okulumuza bekleriz.

Bu duygu ve düşüncelerle,

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

 

                                                                                                                                                                                                                           Ömer BOZOĞLU

                                                                                                                                                                                                 Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Şehzadeler Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://manisaeml.meb.k12.tr/icerikler/2017-2018-egitim-ogretim-yili_3550704.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)