2016 Kpss Ön Lisans ve Ortaöğretim Sınavı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim´e girecek adaylar, sınava girişbelgelerine ÖSYM´nin internet adresinden ulaşabilecek. 

ÖSYM´den yapılan duyuruya göre, 20 Kasım 2016 tarihinde saat 10.00´da uygulanacak 2016 KPSS-Ortaöğretim´e başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemi tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren "Sınava Giriş Belgesi"ni, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM´nin " https://ais.osym.gov.tr " internet adresinden edinebilecek.

Okulumuza ulaşım için

1- Topkapı veya Edirnekapı’dan dolmuş ile gelecek olanlar Pazariçi dolmuşuna binmeleri gerekmektedir. Tepebaşı ışıklardan sonra Metro turizm yazıhanesinin ününde inip yanındaki sokaktan girdikten sonra yaklaşık 500 metre ileride okulumuza ulaşabileceklerdir. (Metro yazıhanesinin yanındaki sokaktan girdikten sonra vatandaşlara veya esnafa sorabilirsiniz)

2- Araçla gelenler Gaziosmanpaşa meydandan Pazariçine doğru gelip Metro turizmin yanındaki sokaktan içeri girdikten sonra 500 metre ileride okulumuza ulaşabilirler (Metro yazıhanesinin yanındaki sokaktan girdikten sonra vatandaşlara veya esnafa sorabilirsiniz)

3- Araçlarıyla Eyüp’ ten gelenler ise Eyüp merkezden Pazariçi pierlotiye doğru çıkacaklar. Gümüşsüyu parkına geldiklerinde parkın yanından girdikten sonra tam sol dönüş yaptıktan yapıp 200 metre ileride okulumuza ulaşabileceklerdir. (Gümüşsuyu parkının orda vatandaşlara veya esnafa sorabilirsiniz)

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan Üçşehitler İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)