2015 - 2016 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Mezuniyet Törenimiz 02.06.2016 

          Okulumuz 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet töreni 02.06.2016 Perşembe günü yapıldı. Törene Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa BAYKAL, Şube Müdürü Ali Kaan KUTLU, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

          Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Mehmet KARADAĞ yaptı. Müdürümüz konuşmasında “Bizler üzerimize düşen görevi gerçekleştirmek içi çaba göstermekteyiz. Ancak bu bilincin farkında olması gereken gençlerimizdir. Bu yıllarınız siz ve ülkeniz için geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız gereken çok önemli yıllardır. Burada bahsettiğim sadece akademik bir hazırlık değildir. Sosyal faaliyetlerle, insan-çevre ilişkileriyle, vatan sevgisi gibi yüce, manevi duygularla kendini en iyi şekilde yetiştirmek her Türk evladının boynunun borcudur.” ifadelerine yer verdi.

          Mezun olacak öğrenciler adına konuşmayı 12-A sınıfı öğrencilerinden Gülfatma SÜLLÜ yaptı. Öğrencilerimizin çeşitli şarkı ve şiirleri farklı şekillerde uyarlayarak söylemesi de renkli anlar yaşattı. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hakhan ÇETİNCAN´ın hazırladığı Halk Oyunları Ekibi’mizin sergilediği gösteri ise izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

          2015-2016 öğretim yılında okul üçüncüsü olan 12-C sınıfı öğrencilerinden Hayal KARA’ya Okul Müdürü Mehmet KARADAĞ, ikinci olan 12-A sınıfı öğrencilerinden Cansu DALGIN’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kaan KUTLU, birinci olan Öznur KIRIKOĞLU’na ise başarı belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa BAYKAL verdi.

          Okul Birincisi olan Öznur KIRIKOĞLU’nun mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Hayal KORKMAZ, Tuncel ÖZEN ve Aydın TOKLU mezun olan öğrencilerine diplomalarını verdi.

          Okul flaması teslim töreninden sonra ise Onuncu Yıl Marşı eşliğinde mezun olan öğrenciler mezuniyetlerini simgeleyen kep atma törenini gerçekleştirdi.

          Programız öğrencilerin çektikleri hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Yatağan Yatağan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)