2014/2015 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet ve Kapanış Törenimiz

30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, kuruluşumuzun 10. yıldönümündeki “2014/2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet ve Kapanış Töreni” 11 Haziran 2015 tarihinde okul bahçesinde kutlandı.

30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, kuruluşumuzun 10. yıldönümündeki “2014/2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet ve Kapanış Töreni”ni 11 Haziran 2015 tarihinde okul bahçesinde kutladık. Program, saygı duruşunun ardından müzik öğretmenimiz Ahmet KOÇ yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Dr. Yunus KURTULUŞ konuşmasını yaptı. Öğretmenlerimizi temsilen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Burcu ELİTOĞ kürsüye gelerek öğrencilerine şu sözlerle veda etti: “Sevgili mezunlarımız, dört yıllık eğitiminiz boyunca sizlere üç farklı alanda eğitim vermeye ve sizleri hayata hazırlamaya çalıştık. Ancak bu eğitimin yanında, yeniliklere açık olma, araştırmacı bir meraka sahip olma, hayatın her alanında dürüst ve adil davranabilme ve etik değerler konusunda da sizlere yol gösterebildiysek ne mutlu bizlere. Bu ilkelerle hareket ederek kazandığınız mesleki başarılarınız bizlere gurur verecektir. Sorumluluklarınızın bilincinde olarak, mesleki başarılarınızın yanında ülkeye faydalı birer vatandaş olarak hayata devam etmeniz dileğiyle…  Sizleri sevgiyle geleceğe uğurluyoruz.”

 

30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri adına okul birincimiz Hatime TOKCAN veda konuşmasını yaptı. TOKCAN, “Bize özsaygımızı kazandıran hocalarımıza ve bizleri bugüne getiren ailelerimize çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle konuşmasını tamamladıktan sonra okul yaş kütüğüne temsili plaketini çaktı. Ardından eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi gerçekleştirildi. 12/C sınıfından Funda ERGÜN “Şimdi Gidiyorum Öğretmenlerim” adlı duygu dolu şiirini okudu. 12/D sınıfından Hacer TAŞÇIOĞLU önderliğinde okulumuz öğrencileri mezuniyet andını okudular. Okul birincimiz 12/B sınıfından Hatime TOKCAN’a, ikincimiz 12/B sınıfından Havva BIÇAKCI’ya ve üçüncümüz 12/C sınıfından Zeynep ÇALIŞKAN’a idarecilerimiz tarafından plaket ve ödülleri verildi. Bu yıl ilk kez mezuniyet törenimizde bizlerle birlikte olan Mesleki Açık Öğretim Lisesi’nden Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencisi Selma SİPAHİ’ye ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisi Sevil KILIÇ’a idarecilerimiz tarafından onur plaketleri takdim edildi. Bütün öğrencilerimize temsili diplomalarının verilmesinin ardından öğrencilerimiz sınıfça hazırladıkları müzik dinletisini sundular. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kep atımı ile törenimiz sonlandırıldı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ümraniye 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)