2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Sergimiz 11. 06. 2015 Saat 10:30 Da Açıldı

 

 

Merkezimizde ve bünyesinde farklı merkezlerde açılan kursların yıl sonu sergileri düzenlendi. 
 
Merkezimiz yıl sonu sergisi 11 Haziran 2015 Perşembe günü saat 10:30 da gerçekleştirildi. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu sergisi protokol mensupları ve vatandaşlarca büyük beğeni topladı.


Program saat 10.30’de Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda başladı. Açılış konuşması Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan GÜNER tarafından yapıldı. Rıdvan GÜNER konuşmasında, kurslar, istatistikler ve spor müsabakalarında elde edilen başarılara değindi. “Hazırlanan sergimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize, katılımınızdan dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Sonrasında kursiyerler tarafından bindallı defilesi gerçekleştirildi. Kurs öğreticilerinin bilgilendirmeleri eşliğinde gezilen sergi protokol mensupları tarafından dikkatle ve özenle incelendi. Kurs öğreticileri ve kursiyerlerin yapmış oldukları bu çalışmalar büyük beğeni toplarken emeği geçenler tek tek tebrik edildi. Programa Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Bilecik Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kara, Bilecik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celalettin TOSPATLI, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Bozüyük Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)