2. Dönem Yazılı Sınavları Hakkında. . .

• Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar gereğince, 2. dönem yazılı sınavları ile ilgili olarak öğrencilerimize bir tercih hakkı sunulmuştur. Buna göre okul idaresine 26 Mayıs'a kadar dilekçe vermek koşulu ile isteyen öğrenciler 1. Dönem aldıkları notlarıyla seneyi tamamlayacaklar, isteyen öğrenciler ise ikinci dönem sınavlarına girecekler ve böylelikle 2.  döneme ait 1 sınav,  performans notları ve varsa proje değerlendirme notunu da alarak iki dönem ortalamasına göre karne notuna sahip olacaklardır.

• Dilekçelerde mutlaka ıslak imza bulunması gerekmektedir.

• Pandemi koşulları nedeniyle okul web sayfamızda da örneği bulunan dilekçe örneğini çıktı alabilir ya da mavi tükenmez kalemle çizgisiz dosya kağıdına yazıp fotoğrafını çekerek sınıf rehber öğretmenlerine gönderebilirsiniz.

• Dilekçelerin idareye teslimi sınıf rehber öğretmenleri tarafından yapılacaktır.

• Öğrencilerimiz istedikleri dersten sınava girip, istedikleri dersten 1. dönem notunu kullanabileceklerdir.

 

Dilekçelerin gönderilmesi için son tarih 26 Mayıs 2021'dir. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmayacak olup, öğrencilerin yapılacak tüm sınavlara katılmaları gerekecektir. 


Not: 26 Mayıs sonrası yapılacak 2. dönem sınavlarına giren öğrencinin, notundan memnun olmaması halinde 1. Dönem notunu kullanma gibi bir  hakkı bulunmamaktadır.

5. ,6. ve 7. Sınıf Dilekçe Örneğini indirmek için tıklayınız...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karabağlar Zeyni Hanım Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)