2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Yaptık

06 Şubat 2018 Salı günü saat:13.00´da okulumuz çok amaçlı salonunda 2.dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.Yarım gün eğitim uygulaması yaparak öğleden sonra saat:13.00´da Saygı duruşu ve okunan İstiklâl Marşı ile başlayan toplantımıza bütün öğretmenlerimiz tam kadro katıldı.Açılış konuşmasını yapan okul müdürümüz Nuri ERCAN´ın ardından Anasınıfları Zümre Başkanı Neslihan KIZILTAN,1.sınıflar zümre Başkanı Özlem ÇİLİNGİR,2.sınıflar zümre başkanı Zeki GÜREL yerine Mehmet Ali ERDOĞAN,3.sınıflar zümre başkanı Derya AKGÜL yerine Serap BAKIRCI,4.sınıflar zümre başkanı Neslihan TUNA,İngilizce zümre başkanı Pervin GÖNEN ŞAHİN,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre başkanı Aişe NurYURTOĞLU,Özel Eğitim zümre başkanı Aysun TURAN ve Rehberlik zümre başkanı Tuğba ÖZYURT;sınıf ve branşları bazında 1.dönemin değerlendirmesini yaptılar.

Gündem maddeleri karşılıklı diyalog halinde değerlendirilerek karara bağlandı.14.25´de 20 dakika ara verilen toplantı;14.45´da tekrar başladı.Gündemin kalan maddeleri de saat:16.15´e kadar sürdü.

Okul müdürü Nuri ERCAN;bütün öğretmen arkadaşlara 2. dönemin tekrar hayırlı olması dileğinde bulunarak toplantıyı kapattı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Halit Fahri Ozansoy İlkokulu

Kaynak:https://hfoi.meb.k12.tr/icerikler/2-donem-basi-ogretmenler-kurulu-toplantimizi-yaptik_4405267.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)