1/c Sınıfımız Etkinliklerle Yeşilay Haftasını Kutladı.

Yeşilay Haftası Mesajı

  04.03.2022

5 Mart 1920 tarihinde Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman öncülüğünde Hilal-i Ahdar adıyla kurulan Yeşilay Cemiyeti'nin kuruluş haftası, bağımlılıkla mücadele etmek, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır.

Devletimizin ilgili kurumları, bireyin ve toplumun sağlığı ile yapısını korumak, gelecek nesillerimizi tehlikeden uzak tutmak amacıyla bağımlılıklara yönelik büyük bir mücadele vermekte, etkin bilinçlendirme çalışmaları yürütmektedir. Bu kapsamda Yeşilay;  teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıklarının önlenmesine yönelik çeşitli yaş gruplarına hitap eden bilgilendirme ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan çalışmaları sürdürmektedir. Yine bakanlıklarımızın bünyesinde bağımlılıkla mücadele kapsamında çeşitli projeler hayata geçirilmektedir.

Tüm Dünya için ortak bir sorun olan bağımlılık ile mücadele konusunda gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar dolayısıyla tüm kurumlarımıza ve bu mücadeleye gönüllü olarak katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Yeşilay Haftasının tüm toplumun farkındalığının artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çorum İskilip Misakımilli İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)