19 Nisan Pazartesi Gününden İtibaren Geçerli Yüz Yüze ve Uzaktan (Çevrimiçi) Eğitim Ders Programı

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

Bu ders programı 19 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren uygulanacaktır.

5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerimiz dersleri uzaktan (çevrim içi) eğitimyöntemiyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri EBA'dan Salı ve Perşembe günleri ise Zoom uygulaması üzerinden yapılacaktır.

8. Sınıf öğrencilerimiz dersleri ise hibrit eğitim modeli gereği haftada 22 saat yüz yüze okulda, 13 saat ise uzaktan (çevrim içi) evde yapılacaktır.  Gün ve saat detayları ders programında belirtilmiştir.

Ayrıca 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik açılmış olan Destekleme ve Yetiştirme Kursları hafta içi hergün DYK DERS PROGRAMI dahilinde devam edecektir.

 

 

Yüz yüze ve uzaktan eğitimde dersler  30 dk. ve 10 dk. teneffüs şeklinde gerçekleştirilecektir.

5, 6 ve 7. Sınıflarımızın dersler sabah 09.10'da başlayacak ve 13.00'te tamamlanacaktır.

8. Sınıf ders saatlerimiz pazartesi ve salı günler yüz yüze 9.10-13.00 arası, uzaktan ise öğleden sonra 16.30-17.00 arasında yapılacaktır. Çarşamba günleri 09.10-13.40 arası uzaktan (çevrim içi) yapılacaktır. Perşembe, cuma günleri se 09.10-12.20 arası yüz yüze öğleden sonra 16.30-17.40 arası yapılacaktır.

Cumartesi ve Pazar günleri ders yapılmayacaktır. Bu günlerde TRT EBA ORTAOKUL yayınlarını takip edebilirsiniz.

Uzaktan eğitimde Eba Canlı Ders ve Zoom uygulaması kullanılacaktır. Bu sebeple kişisel bilgisayar, tablet veya cep telefonunuzda ilgili uygulamaların kurulu olması gerekmektedir. Bu konuda okulumuzdan destek alabilirsiniz.

Tüm şubelerimizin WhatsApp grupları vardır. Bu grupları takip etmeniz, öğretmenlerimizin duyuru, istek ve taleplerini dikkate almanız, bu zorlu süreci kolaylaştıracaktır. İletişim bilgileri değişen veya herhangi bir nedenden dolayı WhatsApp gruplarımıza ekli olmayan velilerimiz okulumuza başvurarak bilgilerini güncellemesi gerekir.

Öğrencilerimizin derslere kahvaltılarını yapmış, zamanında, hazırlıklı olarak katılmaları ve derslere devamları süresince ders disiplinini ve işleyişini bozucu hâl ve hareketlerden kaçınmaları konusunda velilerimizin destek olmaları gerekmektedir.

19 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren geçerli olan okulumuz yüz yüze ve uzaktan (çevrim içi) eğitim ders programı aşağıdadır.

Milli Eğitim Bakanlığımızın yapacağı açıklamalar ve Bakanlıkça verilen talimatlar doğrultusunda ders programımızın yenilenmesi gerektiğinde ders programımız ivedilikle yenilenecek ve sizlere okulumuz internet sitesinden duyurulacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Hacılar Gürdoğanlar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)