19 Mayıs ve Enstitümüzün 62. Yaş Kutlaması

Samsun Olgunlaşma Enstitüsü; 62. kuruluş yıldönümü olan 19 Mayıs 2022 tarihinde kadınlarımızın davetli olduğu çok özel bir program gerçekleştirdi.

Samsun Valimizin eşi Sayın Nurgül DAĞLI, Çorum Valimizin eşi Sayın Azime ÇİFTÇİ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Sayın İmmihan DEMİR, İl Emniyet Müdürümüzün eşi Sayın Kadriye URHAL, İl Milli Eğitim Müdürümüzün eşi Sayın Gülenay YİĞİT, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi Rektörlerimizin eşleri, Cumhuriyet Başsavcımızın eşi, moda tasarımcıları Uğurkan EREZ ve Erol ALBAYRAK, il protokolünden kadın yöneticilerimiz ve diğer protokol üyelerinin eşleri, ZİÇEV yöneticileri ile ilimizin ticari, sanayi ve toplumsal gelişiminde etkisi olan kadınlarımızın katılımı ile gerçekleşen etkinlikte ilk olarak enstitü tarafından üretilen Selçuklu, Osmanlı ve Modern Türkiye giysileri ile Anadolu'dan geleneksel kıyafetler bir defile ile davetlilerin beğenisine sunuldu.

Daha sonra ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı) yararına açık artırmada enstitüde üretilen çok özel üç eser açık artırmada satışa sunuldu. Eserlerden birine Valimizin eşi Sayın Nurgül Dağlı, diğer ikisine de Yeşilyurt ailesi en yüksek teklifi vererek ZİÇEV'e destekte bulundular. Etkinlik misafirlerin katıldığı kokteyl ile sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun İlkadım Samsun Olgunlaşma Enstitüsü

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)