19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı.

Gençlik haftası kutlamaları kapsamında okulumuz bahçesinde Gençlik Şöleni düzenlendi. Şölende  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizce  hazırlanmış olan kutlama etkinlikleri ve yarışmalar yer aldı.

Kutlama kapsamında  okulumuz konferans salonunda kutlama töreni gerçekleştirildi. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin hazır bulunduğu tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler yer aldı.

Törenimiz daha sonra öğretmen ve öğrencilerimizce hazırlanan yarışmalar ile devam etti. Bu kapsamda "Elma Yeme Yarışması, Yumurta Taşıma Yarışması, Bisiklet ile Dengede Durma Yarışması, Çuval İle Hızlı Yürüme Yarışması ve Sınıflar Arası Halat Çekme Yarışması" yapıldı. Tören sonunda ilçe genelinde yapılan kız ve erkek voleybol turnuvalarında dereceye giren okul takımlarımıza müdür yardımcımız Davut BAŞOL tarafından ödül takdimi gerçekleştirildi.

Kutlama programının hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmenlerimiz Fatma ACAR ve Dilek EREZ YÜKSEK ile Yarışmlarda görevli olan öğretmenlerimz Davut BAŞOL, Alattin KANSU, Safa KURAN, Ahmet AYDIN, Sitem HAZIR, İsmail GÖKDEMİR ve Cansu ÖRGEN önderliğinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize Şuhut Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

Yumurta Taşıma Yarışması Video1 Video2

Çuval İle Hızlı Yürüme Yarışması Video1 Video2

Bisiklet İle Dengede Durma Yarışması Video1

Sınıflar Arası Halat ÇEkme YArışması Video1 Video2 Video3 Video4

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Şuhut Şuhut Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)