19 Mayıs 2016 Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇEŞİTLİ GENÇLİK  VE SPOR ETKİNLİKLERİYLE KUTLANDI.

19 Mayıs 2016 ´da Datça Cumhuriyet Meydanında yapılan  ilçe kutlama töreninde Turizm Haftası kapsamında İzmir´de yapılan Ulusal yarışmalarda bölge derecesi elde eden öğrencilerimiz  DİNÇER KAÇAN, İBRAHİM KAR, MEHMETCAN ÇEPİKKURT ve SAMET GÜNEY ; belge, madalya ve kupalarını İlçemiz Kaymakamı Sayın VEHBİ BAKIR´ın elinden almışlardır.

Okulumuz öğrencileri, Gençlik Haftası  Kapsamında yapılan spor müsabakalarında Futbol dalında ilçe 2. si  Basketbol, voleybol ve masa tenisi takımlarında da ilçe 3. sü olmuşlardır. SAMİ CİNGÖZ, DİNÇER KAÇAN ve FATİH AYDEMİR takımları adına kupalarını almışlardır.

Yapılan yarışmalarda elde ettikleri başarıladan dolayı öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi yürekten kutlarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Datça Özcan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)