18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

Konuşan Eller Duyan Yürekler Tiyatro Kulübü

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle İşitme Engelli Öğrencilerden oluşan Tiyatro Kulübü ilk perdesini açtı.  

“Mustafa’nın Vatan Aşkı Bir Çanakkale Destanı” isimli tiyatro gösterisi katılımcılar tarafında ilgiyle izlendi.

Eskişehir Valisi Hüseyin AKSOY’ un eşi Hülya AKSOY ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR’ın eşi Hülya AGIRLAR’da İşitme Engelli Öğrencilerin sergilediği oyunu izlemek için törene katıldı. Gösteri sonrası tiyatroda emeği geçen öğretmenleri de tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Hülya AKSOY ve Hülya AĞIRLAR, özel gereksinimli  öğrencileri bu tür etkinliklerde görmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.

Okul Müdürü Kenan YILMAZ, “Öğrencilerin sosyal ve kültürel alanda kendilerini çok iyi ifade ettiklerini söyledi.  Branş öğretmenlerinin öğrencilerle bir tiyatro kulübü kurularak, uzun zamandır özveri ile çalıştıklarını ve bu anlamlı günde olağanüstü bir gösteri çıkarttıkları belirterek tebrik etti. Ayrıca bu gösteri ile milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Başta Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andıklarını ifade etti.


Konuşan Eller Duyan Yürekler Tiyatro Kulübü nü ortaya çıkartan ;

Sosyal Bilgiler Dersi Öğretmenimiz ; Sadiye TURAN

Fen Bilimleri Dersi Öğretmenimiz;Tuba AVCI

Türkçe Öğretmenimiz; Özge Arı ÖZDEMİR

Matematik Öğretmenimiz; Dilek BEKTÖRE

Müzik Öğretmenimiz; Uğur DURAN

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz; Murat KESER

işitme Engelliler Özel Eğitim Öğretmenimiz; Uğur ÇOTUK

Rehber Öğretmenimiz; Okan KAYNAR


Uzun süredir büyük bir titizlikte ve işbirliği içinde ekip çalışmalarıyla bugünü daha da anlamlı hale getiren öğretmenlerimize teşekkürle....

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)