18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Münasebetiyle okulumuz Erdemli Kültür Merkezinde program düzenledi ve çoşkuyla kutlandı.

8 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Münasebetiyle okulumuz Erdemli Kültür Merkezinde program düzenledi ve coşkuyla kutlandı.

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin onur ve direniş destanıdır. 18 Mart 1915'te başlayan ve 18 Mart 1916'da kazanılan bu zafer, Türk topraklarını işgal etmek isteyen düşmana karşı verilen eşsiz bir mücadeleyi simgeler. Binlerce şehidin verdiği fedakarlıkla yazılan bu destan, Türk milletinin vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunun en önemli göstergesidir.

               18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Özlem Çelebi Öztürk'e, Müzik Öğretmenimiz Uğur Somer'e, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ayşe Yüksel'e, İngilizce Öğretmenimiz Duygu Ak'a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Naz Sarıbıyık'a ve                     görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Mersin Erdemli Tömük Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)