18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı 25 Mart 2022 Cuma günü saat 10.30'da Okulumuz Mersin Şehit Engin Saraç İlkokul/Ortaokulu tarafından ilçe protokolünün katılımıyla Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

İlçe kaymakamı sayın Ramazan Kurtyemez, belediye başkanı vekili sayın Cevdet Bayraktar ve ilçe Cumhuriyet Başsavcısı sayın Hayrullah Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Akıl, İlçe Jandarma karakol komutanlığı ve daire amirlerinin okul müdürlerinin ve misafirlerin olduğu yoğun bir katılımla, coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen programda Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Furkan Çavuşoğlu tarafından yapıldı.

Müzik öğretmeni Özlem ULU yönetiminde ortaokul öğrencileri tarafından oluşturulan koromuz birbirinden güzel Çanakkale türküleri sergiledi.

Öğrencimiz Rüveyda Çakır tarafından seslendirilen Cenk Marşı adlı şiir dinleyenlerden büyük alkış aldı.

3.ve 4. sınıf öğrencileri tarafından sunulan İşaret Dili Çanakkale Türküsü Gösterisi büyük beğeni topladı.

Okulumuz Md yardımcısı tarafından seslendirilen Akif'in 'Çanakkale Şehitlerine' adlı şiir   dinleyicileri mest etti.

Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 'Bayrak İçin' adlı oratoryo gösterisinde dinleyicilerin duygusal anlar yaşadığı o anlar adeta programın finali gibiydi.

Programımız ilçe çapında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere yönelik ödül takdim töreni ile sona erdi.

Bu vesileyle Program sunucusu sınıf öğretmenlerimiz Pervin Atmaca' ya, 3.sınıf öğretmeni Derya Kurt'a, Ortaokul Türkçe öğretmenleri Kader Kazancıoğlu ve Serpil Balcı'ya,

Beden eğitimi öğretmeni Tülin Öztürk'e ve emeği geçen tüm öğretmen ve personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Programda ayrıca Teknoloji Tasarım dersi öğretmeni Halil İbrahim Aydın  ve Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Gülizar Gül rehberliğinde öğrencilerin yıl içinde yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları içeren  Sergi ile adeta gezenleri hayran bıraktı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Akçaabat Mersin Şehit Engin Saraç Ortaokulu

Kaynak:https://mersinseso.meb.k12.tr/icerikler/18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-zaferi_12689251.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)