"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Saygıyla ve Minnetle. . .

 

18 Mart 1915, milletimizin tarihinde inanç, azim ve yiğitlikle dolu bir destanını ve kahramanları okulumuzda törenle andık. 

 

Bu tarih, hem taarruz hem de savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici ve en parlak sayfalarından biridir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen topraklarımızı aynı bilinçle sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü okulumuzda kutladık. 

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi anma töreni okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mukaddes KARASAKAL'ın konuşması ile başladı. Törenimiz öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle devam etti ve Müzik Öğretmeni Elif KOÇ yönetimindeki okul koromuzun seslendirdiği şarkılarla son buldu.

 

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi  sunuyoruz. Şanlı tarihimizin en büyük destanı Çanakkale Zaferi'nin 108. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 

 

 

 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih İbrahim Alaettin Gövsa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)