18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Sunuldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında Çanakkale zaferimizin 109. yılını coşku ile kutladık, şehitlerimizi rahmetle andık.

 

Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen program ise saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

Okulumuz tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Okul Müdürü Nazım Aksu yaptı.

 

Programın hazırlanmasında ve sunumunda görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

 

Program, şiirlerin okunması, video ve tiyatro gösterisi, türkülerin okunması ile devam etti.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi'yle ilgili öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam M. Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Programa Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Sadi Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Sinop Gerze Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)