18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Okulumuz Değerler Kulübü Öğretmenleri Münire KAYA, Veysel KARAKÖSE, Kadir AL ve Ahmet ARSLAN tarafından hazırlanan programda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü ve Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nü anmak için görkemli bir etkinlik düzenledi. 

Ayrıca, etkinlikte Çanakkale Şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu ve şehitlerimizin aziz hatırasına ithaf edilen bir anma konuşması yapıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve okul personeli, Çanakkale'de yaşanan tarihi olayları ve şehitlerimizin fedakarlıklarını bir kez daha hatırlamanın önemine vurgu yaparak duygusal anlar yaşadılar.

Etkinlik kapsamında, öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırladığı özel bir tiyatro oyunu sahnelendi. Oyun, Çanakkale Savaşı'nın kahramanlık dolu hikayesini canlandırarak seyircilere duygusal anlar yaşattı. Sahnelenen tiyatro oyunu, izleyiciler tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı.

Bu anlamlı etkinlik, Çanakkale Şehitleri'nin aziz hatırasını yaşatmak ve onların mücadele ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak için önemli bir platform sağladı.

Dekorların hazırlanmasında ve düzenlenmesinde katkılarından dolayı Mobilya ve İç Tasarım Alanı öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören İncirli Şehit Hüdai Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)