18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olması bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Zaferimiz Kutlu Olsun.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü , huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz.

Ruhları Şad, Makamları Cennet Olsun...

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programı İlçe Kaymakam v. Sayın Muhammet KILIÇASLAN'nın teşrifleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KADİM'in ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezi'nde okulumuz Gülnar Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Gülnar Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)