18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Çanakkale Zaferi’nin 101.yılında bu büyük diriliş ve tüm şehitlerimiz 18 Mart Cuma günü minnetle anıldı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arzu OTAR yaparken şehitlikle ilgili konuşmayı stajyer Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Filiz ELÜSTÜ yaptı.

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yaptığı konuşmalarda şanlı Türk tarihinden sayfalar sunuldu. Sarıkamış ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili gerçek görüntülerden oluşan videolarla bu vatanın hangi şartlarda, nasıl kahramanca savunulduğu gösterilirken bu milletin teminatı gençlere milli birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarının torunları olarak vatan müdafaasında can veren terör şehitlerimiz de rahmet ve minnetle anıldı. Ayrıca Çanakkale Zaferi ‘ni fotoğraflarla anlatan panolar da hazırlandı. Kadriye KOCA’nın hazırlayıp sunduğu programda emeği geçen  öğretmenlerimiz Şengül GÜREL, Barış ADIGÜL ,Ali TAŞ ,Fatih MEMİŞOĞLU’na  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Tire Tire Kutsan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)