18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi' Nin 109. Yıl Dönümünü Andık

Bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde yüreğimiz, vatan toprakları uğruna şehadet şerbetini içen kahramanların anısına dolu dolu. Bu büyük zaferin mimarlarından biri olan Cumhuriyetimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale, destanlarla dolu bir mücadelenin adıdır. Bu destansı zaferin ışığında, vatanımızın varlığı uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla yâd ediyoruz. Onların kahramanlığı, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin en kıymetli sembolüdür.

18 Mart, sadece bir zaferin değil, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunun da zaferidir. Bu anlamlı günü kutlamak ve şehitlerimizi anmak için büyük bir özveriyle çalışan tüm öğretmen ve öğrencilere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar, gelecek nesillere bu kutsal mirası aktarmak adına yürüttükleri çaba ile asıl zaferi temsil etmektedirler.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, onların bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı sonsuza kadar yaşatma sözü veriyoruz.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Maltepe Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)