168. Dönem Mezuniyet Töreni

168. Dönem Mezuniyet Töreni 3 Haziran 2016 Cuma Günü Okulumuz Bahçesinde Yapıldı

Darulmuallimin 168. Dönem Mezuniyet Töreni 3 haziran Cuma 2016 Cuma günü saat 17.00 itibariyle okulumuz bahçesinde yapılan törenle gerçekleşti. Törene hazırlıklar sabah saatlerinden itibaren başladı. Saat 17.00 itibariyle okul bahçesinde veliler ve mezunlarımız hazırdılar. 17.00-18.30 arası ikram servisi yapıldı. İkram servisinden sonra okul bahçesine kurulan platformda tören başladı. Derecelere girenlere ödüllerinin verilmesi, dönem birincisinin kütüğe adını çakması ve flama devirnden sonra protokol konuşmaları yapıldı. Daha sonra sınıf sınıf mezunlarımıza diplomaları verildi ve kep atma töreninden sonra eğlence devam etti.

Köklü yuvamızdan 168. dönemi de mezun etmenin gururunu yaşarken, mezunlarımıza hayatları boyunca başarılar diler, bu yuvanın geçmişinden gelen kültürü ve Darulmauallimin bilincini tüm hayatlarında taşımalarını ve yaşatmalarını temenni ederiz.

 

Estetik güzelliği ile bizi kendisine bağlayan binamızın daha da güzelleşmesi için elinden geleni yapan velimiz Mustafa TAVUKÇU´ya, okulumuza eğitim öğretim yılı boyunca yardımcı olan ve 168. dödenm mezuniyet törenine yaptıkları katkılarından dolayı Fatih Belediye Başkanı Mustafa DEMİR ve velimiz Başkan Yardımcısı Talip TEMİZER´e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürü borç biliriz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih Çapa Fen Lisesi

Kaynak:https://capa.meb.k12.tr/icerikler/168-donem-mezuniyet-toreni_2651624.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)