15 Temmuz Şehit Aileleri İçin Dayanışma Kampanyası

15 Temmuz demokrasi şehitleri aileleri için düzenlenen yardım kampanyasına okulumuz personelinin katkıları ilgili banka hesap numaralarına yatırılmıştır.

15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası

 

Türkiye’nin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir.

15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimini milletimizin evlatları meydanlarda, sokaklarda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak durdurmuş ve istikbalimize sahip çıkmıştır. Onlar bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesinin gücünü bir kez daha gösterdiler. Tek yürek olduğumuzda yenilmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladılar. Tüm dünyaya mükemmel bir ders verdiler. Bize cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel vatanı ve sevdiklerini emanet bıraktılar.

Şimdi bu emanate sahip çıkma zamanı. Şimdi birlik olma ve yaraları sarma zamanı.

Alçak darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimize ve gazilerimize yüce Türk milleti olarak sahip çıkmayı elbette bir görev biliyoruz.

Ey şehidim! Ey Gazim! Şimdi sıra bizde. Emanetiniz, emanetimizdir.

Hamiyetperver aziz milletimiz yaşanan bu acı karşısında şehitlerimiz ve gazilerimizin aile ve yakınları için yoğun bir yardım etme talebinde bulunmuştur. Milletimizin bu yoğun taleplerini karşılamak amacıyla, Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmıştır. 15 Temmuz’da şehit ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için başlatılan bu yardım kampanyasına okulumuz Beyce İlkokulu ve Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu tüm personeli olarak katkıda bulunmuştur..

Allah hayırları kabul eylesin...


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Simav Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)