15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  kapsamında 28 Eylül Perşembe ve 29 Eylül Cuma günü okulumuzda anma programları yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürü Muzaffer KABİL günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Hain kalkışmada gözlerini kırpmadan şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımızı bir kez daha saygı ve minnetle anarken gazilerimize şifalar diledi. Ardından 8/A sınıfından Buse SERBES “15 Temmuz Şehitleri” adlı şiiri okudu. “Bu Vatan Bizim” şiirini okumak için ise 4-A sınıfından Melek Şura ARSLAN sahneye çıktı. Programın sonunda 8/A sınıfından Yusuf Mutlu “Bu Vatan Bizim Adlı şiiri, 6/A sınıfından Sahra ARSLAN ise “15 Temmuz Marşı”nı seslendirdi.

 

29 Eylül Cuma günü ise 15 Temmuz gecesi şehit olan mahalle sakinimiz polis Serdar GÖKBAYRAK’ın kabri öğrenci ve öğretmenlerimizce ziyaret edildi. Mezarı başında Hanlı Yeni Cami imam hatibi Hacı BAKİ tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Şehidimizin kabrine çiçek ekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Arifiye Hanlı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)