15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. . .

15 TEMMUZ 2016'DA ŞANLI TARİHİMİZE BİR DESTAN DAHA YAZDIK...

Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kanları ve canları ile bedelini ödeyip Vatan yaptığı Ülkemize yönelik saldırılardan biri olan 15 Temmuz Darbe ve İşgal Teşebbüsüne karşı Şanlı Direnişimizin 5.Yılında tüm dünyaya şu sözü hayırmak istiyoruz ;

TÜRKİYE GEÇİLMEZ !

Nice Destanlarla dolu olan tarihimize bir destan da 15 Temmuz 2016'da yazdık.

1071 Malazgirt Zaferiyle birlikte Vatan yaptığımız bu Coğrafyada dahili ve harici pekçok saldırıya ve ihanete uğramış bir Millet olarak 15 Temmuz 2016'da bir başka saldıryla ve ihanetle karşı karşıya kaldık.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen bu saldırı ve ihanet karşısında Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Liderliğinde kurşunlara, bombalara, tanklara ve uçaklara karşı göğsünü siper eden Milletimiz o gece ortaya koyduğu duruş ve iradeyle hem işgalci darbecilere dur demiş hem de tüm dünyaya mesaj vermiştr.

Dini ve Ülkesi için tarih boyunca nice bedeller ödeyen ama asla boyun eğmeyen Türk Milletinin o gece vermiş olduğu mesajla birlikte dost düşman herkes görmüştür ki Türkler esir alınamaz, Türk Vatanı işgal edilemez.

Ülkemizin istiklaline ve istikbaline, Milletimizin birliğine ve kardeşliğine, Devletimizin dirliğine ve varlığına kasteden Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı başlatılan ve Türk Milletinin direnişiyle başarısızlığa uğratılan Darbe ve İşgal Teşebbüsünün 5. yılında Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anarken Kahraman Gazilerimize sağlık ve şifa diliyoruz.

İsmini Kahraman Şehitlerimizden alan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu olarak İslam ve Vatan uğruna çok çalışacağız.

İmam Hatip Okulları olarak yetiştirdiğimiz Hayırlı ve Başarılı Nesillerle nice başarılara imza atarak Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize layık olacağız.

 

Allah, Ülkemizi ve Milletimizi korusun.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)