15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Feyzullah Bektaş İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktası olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü "kutlandı.

Okulumuz tiyatro sahnesinde "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını kapsayacak şekilde tören yapıldı. Açılış Törenimiz 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin huzurunda ve İstiklal Marşı´yla başladı.

Daha sonrasında öğrencilerimizin şiir ve konuşmaları yer aldı. Programın sonunda, 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı sinevizyon gösterisinde 15 Temmuz gecesi yaşananlar anlatıldı. Ve hazırlanan görsel sunumlarla Türk milletinin darbecilerin önüne geçerek demokrasiye sahip çıkıldığı mesajı verildi. Yapılan sunumda 15 Temmuz´da şehit olan isimler gösterilerek program tamamlandı.

Öğrencilerimizde demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt bilinci gibi kavramların daha iyi anlaşılması adına yıl boyunca 15 Temmuz Demokrasi Zaferi etkinlikleri yapılacak ve derslerimizde işlenecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Sorgun Sorgun Feyzullah Bektaş İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)