14 Farklı Yaz Kursu Açılacak

Öğrencilerin eğlenerek öğreneceği 14 farklı yaz etkinlik kursu açılacak

      Matematik ve İngilizce olmak üzere 2 yaz okulunun yanı sıra 18 yaşa kadar öğrencilerimizin akran ve arkadaşlarıyla bir arada eğlenip öğrenmeleri amacıyla 14 farklı kurs programı öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda açılacak.

     Kurs programı, spor etkinlikleri, halk oyunları, müzik ve gösteri etkinlikleri, görsel sanatlar etkinlikleri, kişisel gelişim, geleneksel çocuk oyunları, yabancı dil, oryantiring, robotik kodlama, eğlenceli bilimsel deneyler, çocuklar için felsefe, model uçak yapımı, bilgisayar etkinlikleri ve mutfak sanatları alanlarını kapsayacak.

Yaz tatilinde öğrencilerin yaz tatilinde daha verimli ve etkin zaman geçirebilmeleri amacıyla yaz etkinlikleri kursları düzenlenecek.

Tüm kademedeki okullarda halk eğitimi merkezleri aracılığıyla açılacak yaz etkinlikleri kursularıyla öğrencilerin yeni bilgiler edinmeleri, sosyal yönden gelişmeleri ve yeteneklerinin artırılması hedefleniyor.

Kurslarda, öğrencilerin grup çalışmalarına katılacağı, akran ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek eğlenip öğrenebileceği etkinlikler planlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırıkkale Yahşihan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)