12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Töreni

2022 – 2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak olan 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okulumuz bahçesinde düzenlenen mezuniyet programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Öztürk ONURSAL ve okul birincimiz Mert KÖSE konuşmalarını yaptılar. Okul birincimiz mezuniyet kütüğüne bilgisini çaktı. Ardından okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize plaket takdimi yapıldı. Müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve misafirlerimiz gönüllerince eğlendiler.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz..

Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun mezuniyet törenine katılarak bizleri ve kurumumuzu şereflendiren Dilovası Belediye Başkan yardımcımız Sn. Recep KARAKOÇ, Dilovası Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat BALAY, Dilovası Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Kadir ZORLU, İzmit Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sn. Süleyman TOKTAŞ, Dilovası Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Salih TOLTAR, Polisan Ortaokulu Müdürü Sn. Bahtiyar YILMAZ, Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu Müdürü Sn. Sadık ÇİFTÇİ, Zeki Obdan İlkokulu Müdürü Sn. Süleyman SAÇAR’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)