12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Kazanım Değerlendirme Çalışması Gerçekleştirildi

"Yaşadığı Topluma Örnek Şahsiyetler Olma Yolunda Eğitimde Kalite; Kalitede Zirveye..." sloganıyla 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında açılan okulumuz; öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı sağlayan çalışmalarına devam etmektedir. Geçtiğimiz üç yılda elde ettiğimiz başarının devamlılığını sağlamak ve daha büyük başarılara imza atmak için 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında da kazanım değerlendirme çalışmalarımız öğrencilerimizin istekleri, velilerimizden gelen talep doğrultusunda idari kadromuz ve öğretmenlerimizin işbirliği ile devam etmektedir. 

Bu kapsamda her geçen yıl başarı yüzdemizi arttırmak amacıyla çalışmalarımızın temelini oluşturan Kazanım Değerlendirme Çalışmalarımız belirli periyotlarla düzenli olarak yapılmaktadır. Bakanlığımız tarafından sağlanan temel ve yardımcı ders kaynaklarından sağlanan dönütler esasında yapılan değerlendirmelerin analizi dersler bazında okulumuz branş öğretmenleri tarafından yapılmaktadır. Bu incelemelerde öğrencilerimizin netleri, puanları, konu başlıkları, yüzdelik oranlar olarak analizi yapılarak öğrencilerin eksik oldukları konular tespit edilerek gerekli çalışmalar yürütülmektedir. 

Sınav sonuçları ve analizler eşanlı olarak velilerimizin takdirlerine sunulmaktadır. Yapılan çalışmalar öğrenci bazında değerlendirilip gerekli görülen konular öğretmenlerimiz tarafından tekrar edildikten sonra Okulumuz Rehber Öğretmenimiz ile Branş Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimiz ile  birebir takip edilmektedir. 

Okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrenci-öğretmen-veli işbirliği ile sürdürdüğümüz faaliyetlerimizdeki amacımız sadece akademik alanda başarılı olmalarına katkı sağlamak değil; onların doğru kaynaklardan etkin ve verimli bir çalışma ile milli ve manevi duygularla perçinlenmiş sağlam bir iradeye sahip bireyleri yaşadığı topluma örnek şahsiyetler olarak kazandırmaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Merkez Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)