12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı

İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda  Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, tiyatro ve oratoryo çalışması, şiir dinletisi, Milli Marş belgeselinin slayt gösterisi, öğrenciler tarafından İstiklal Marşı'nın seslendirilmesi ile devam eden program; 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü konu alan kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.
Programa; Kaymakamımız Sayın İhsan Emre Aydın ve eşi Sayın Cansu Aydın Hanımefendi, İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili, İlçe Cumhuriyet Savcısı Özcan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür V. Evren Taşdemir, kamu kurum ve kuruluş müdürdüleri müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK'ların İlçe temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Siirt Kurtalan Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)