"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Kapsamında Okulumuzda Program Gerçekleştirildi.

      "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü"nün 103. Yıl dönümü kapsamında, Sınıf Öğretmenimlerimiz Seran AKILLI ve Güzide TANRIBUYURDU rehberliklerinde okul programımızı gerçekleştirdik.

      Konferans Salonumuzda yapılan program saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili bilgilendirici yazılar ve şiirler okundu. İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatı konulu video gösterimi yapıldı.Öğrencilerimiz tarafından orotoryo gösterisi yapıldı.Okul panosu oluşturuldu. Hafta boyunca tüm sınıflarımızda görsel etkinlikler yapıldı. İstiklal Marşımızı okuma yarışmasında başarılı olarak dereceye giren öğrencilerimize başarı sertifikaları Okul Müdürümüz Yalçın SAĞLAM tarafından verildi.

      Ayrıca günün anlam ve önemine istinaden Akpınar İlçemiz genelinde düzenlenen resim ve şiir yarışmasında da okulumuz öğrencilerinden Sümeyye KÖROĞLU şiir dalında, Cemre Miray ATALAY da resim dalında birincilik kazanmışlardır. Öğrencilerimizin ödüllerini Kaymakamımız Sayın Ahmet Sami MERAM takdim etmiştir.

      Programda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve desteklerini sunan velilerimize  teşekkür ederiz...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Akpınar Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)