12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Okulumuzda Yapılan Törenle Kutlandı

Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamaları

Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı'nın kabulünü kutladı. Okulun öğrenci, öğretmen ve idareci kadrosu, milli marşımızın önemini vurgulamak ve milli şuuru pekiştirmek adına bir araya geldi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle bu anlamlı gün kutlanarak öğrencilere milli duygular aşılandı

 

Öğrenciler tarafından hazırlanan milli duyguları yansıtan şiirler okundu. Bu şiirlerde vatan sevgisi ve milli birlik vurgusu ön plandaydı, katılımcıları derinden etkiledi.

Erciş İlçesinde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında İlçe 3.sü olan 7. Sınıf Öğrencimiz Mina Zelal ZİLANLI İstiklal Marşı'mızın 10 kıtasını seslendirdi. Akabinde Türkçe Öğretmenimiz Abdullah Şükrü ODABAŞI kendisini tebrik ederek hediyesini takdim etti.

Törenin en dokunaklı anlarından biri, öğrencilerin yaptığı duygusal konuşmalardı. İstiklal Marşı'nın kabulünün önemini vurgulayan konuşmalar, milli değerlere olan bağlılığın ne denli güçlü olduğunu gösterdi.

Erhan KANAT hocamızın yönetiminde hazırlanmış olan koro çalışması öğrenciler tarafından sunuldu.

Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu'nun düzenlediği bu anlamlı tören, öğrencilere milli şuuru aşılamak ve milli kimliklerini güçlendirmek adına önemli bir adım oldu.


 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)