12 Mart İstiklal Marşı' Nın Kabulunun 99. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy' U Anma Günü

 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı 12.03.2020 Perşembe günü saat:10.00' da Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

   Törene İlçemiz Kaymakamı Sayın Burhanettin YAVAŞİ, Belediye Başkanı Sayın Ulaş TEPE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şevki YILMAZ, protokol üyeleri, öğretmenler,öğrenciler ve Gülyalı Halkı katılımda bulundular.

   Gülyalı Merkez Ortaokulu ve Gülyalı İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşma İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcımcısı Harun BAŞ tarafından yapıldı.Öğretmen ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.''Vatan Şairi'' adlı sinevizyon gösterisi  ve  ''Büyük Şairin Rüyası'' adlı oratoryo çalışması sergilendi. İlçemizde düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmesinin ardından program sona erdi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

    

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Gülyalı Merkez Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)