12 Mart İstiklal Marşı' Nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı .
12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı okulumuz konferans salonunda yapıldı. T.Dili ve Edb.ögretmenleri Sevgi SARI ve Özlem ATALAY tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu öğretmenimiz Özlem ATALAY yaptı.
12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı okulumuz konferans salonunda yapıldı. T.Dili ve Edb.ögretmenleri Sevgi SARI ve Özlem ATALAY tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu öğretmenimiz Özlem ATALAY yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı"mızın okunmasının ardindan "İstiklal Marşı'nı Anlat"konulu video izlendi.Okulumuz idareci,öğretmen öğrenci,memur,aşçı,kantin işletmecisi ile geniş katılım sağlanan video dinleyicilere duygusal anlar yaşattı ve oldukça beğeni kazandı.10/D sınıfından Simay HEKİMOĞLU 'nun İstiklal Marşı 'mızın "Korkma"diye başlayan dörtlügünü okumasına yine 10/D sınıfından Çağan YAVAŞ adlı ögrencimiz "Kormadım"diye cevap veren şiiri okurken tüylerimiz diken diken oldu.Ögrencimiz Çağan YAVAŞ programın sonunda "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın "derken tüm salon "YAZDIRMASIN"diyerek eşlik etti.TOBB ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ AİLESİ olarak İstiklal Marşı'mızın Kabulünü bir kez daha gururla kutluyoruz;büyük üstad,milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Çanakkale Merkez Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi
Sosyal Bilimler Lisesi Haberleri, Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi Haberleri, Çanakkale Merkez Sosyal Bilimler Lisesi Haberleri, Çanakkale Okulları, Çanakkale Merkez Okulları, Çanakkale Sosyal Bilimler Liseleri, Çanakkale Merkez Sosyal Bilimler Liseleri
