12 Ekim 2020 Tarihinde Okulumuzda Başlanacak Yüz Yüze Eğitim Sürecine İlişkin Duyuru

             21 Eylül 2020 Pazartesi günü okulumuzda 1. Sınıf öğrencilerimiz ve anasınıfı öğrencilerimizle "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlayan yüz yüze eğitim-öğretim, 12 Ekim 2020 tarihi itibarıyla okulumuzdaki tüm kademe ve sınıflardaki öğrencilerimizin de katılımıyla yüz yüze olarak devam ettirilecektir.

            Okulumuzda "Yeni Korona Virüs Eylem Planı" doğrultusunda tüm tedbirler alınmış olup, Maske-Mesafe-Temizlik kuralları doğrultusunda eğitim-öğretim süreci sürdürülecektir.

Yüz yüze eğitime ilişkin hususlar şu şekildedir;

1)     Öğrenciler evlerinden ateşleri ölçüldükten sonra servis içerisinde kendilerine ayrılan koltuklarda ve maskeleri takılı şekilde okula gelecektir.

2)     Öğrencilerimiz okul girişinde nöbetçi öğretmenler tarafından karşılanarak sınıf öğretmenlerinin gözetiminde sınıflarına gideceklerdir.

3)     Öğrenciler sınıf içerisinde sosyal mesafeye uygun oturma düzeninde olacaklardır.

4)     21 Eylül 2020 tarihinde yüz yüze eğitime başlayan özel eğitim anasınıfımızda günlük 6 etkinlik saati olmak üzere haftalık toplam 30 saat yüz yüze eğitim öğretime devam edeceklerdir.

5)      a) Yüz yüze eğitime başlayacak Birinci Kademe, İkinci Kademe ve Üçüncü Kademe öğrencilerimiz haftanın iki günü yüz yüze ders yapacaklardır.

      b) Ders süreleri 30'ar dakika, teneffüsler 10'ar dakika olacaktır.

6) Öğrenci sayısı çok az (1,2 vs.) olup bir sınıftan idare yalnızca bir grup oluşturursa dahi yüz yüze eğitim iki gün olacaktır diğer günler bu gruba uzaktan canlı ders planlanacaktır.

7) Bir sınıftan 2 grup oluşturulursa öğretmenler 4 gün yüz yüze eğitime gidecektir.

8) Ayrıca Covid-19 ile mücadele kapsamında okullardaki öğle yemeği verilmesi uygulaması ikinci bir talimata kadar yapılmayacaktır.

9) Yüz yüze eğitimde öğrencilerin okula devamının sağlanmasında velilerimizin tercihi esas alınacaktır.

10) Velilerimizin öğrencileri yüz yüze eğitime göndermeme konusunda yazılı mazeret beyan etmesi durumunda öğrenciler uzaktan/canlı eğitime devam edecek olup devamsız sayılmayacaktır.

11) Ayrıca okulumuzla ilgili güncel bilgilendirmeleri ve içerikleri okulumuzun sitesinden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Okul Sitemiz: https://milliirade1.meb.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız:

İnstagram: @milliirade24

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzincan Merkez Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)