11/10/2023 Günü Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

11/10/2023 günü okulumuz okul aile birliği genel kurul toplantısı yapıldı. 

11/10/2023 günü okulumuz okul aile birliği genel kurul toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda okul müdürü Osman TEZGİDEN okulumuzda uygulanan öğretim programları, akademik , mesleki ve sosyal  destek çalışmaları hakkında bilgi vererek 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcından itibaren yapılan ve eğitim öğretim yılı sonuna kadar yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi, velilerimizin  eğitim öğretim süreci  ile ilgili görüş ve önerileri ile ilgili görüşme yapıldı.

 

Okul rehber öğretmeni Ceyda ÖZTÜRK velilerimize alanlarımız, mezuniyet sonrası Yüksek Öğretim Kurumları Sınavları, MTOK sistemi, Ön Lisans Eğitimi sonrası Dikey Geçiş Sınavı, Orta Öğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı ile okulumuzdan mezun olacak öğrencilere verilecek belgeler hakkında bilgi verdi.

 

Okul müdür Yardımcısı 2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet ve denetim raporunu okudu. Yönetim kurulu çalışmaları ibra edildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği organlarına seçim yapıldı.

 

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür eder; okul aile birliği organlarına seçilen velilerimize görevlerinde başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Merkez Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)