100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarımız

Cumhuriyetimizin ilanı, Türk milletinin özgürlüğüne, bağımsızlığına, eşitliğine ve demokrasisine verdiği büyük bir sözdür. 


        Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ulaşmanın gururunu ve coşkusunu bir kez daha yaşıyoruz. Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 29 Ekim 1923'te ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlamak için buradayız. Bu yüzyıl boyunca, milletimiz büyük fedakarlıklarla ve azimle cumhuriyetimizi korumak ve büyütmek için çalıştı. Bugün, bu büyük mirası daha da ileri taşımak için buradayız.

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, daha aydınlık bir gelecek için bir araya geliyoruz. İleriye doğru adım atmaya, bilim ve teknolojiyi ilerletmeye, kültür ve sanatı desteklemeye, eğitimi güçlendirmeye ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi olan "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini daha da güçlendireceğiz.

        Bu özel yıl, geçmişimize olan saygımızı ve geleceğe olan umudumuzu bir araya getiriyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk milleti olarak daha da birleşip, daha da güçleniyoruz. Büyük bir azimle, aydınlık yarınlar için çalışmaya devam ediyoruz.

        Bugün, Cumhuriyet Bayramı'nı ve Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuz yaşamasını diliyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nice yıllara, nice 100 yıllara, Türkiye Cumhuriyeti!

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Hacıbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)