10 Kasım Atatürk´ü Anma İl Programımızı Büyük Onur ve Gururla Gerçekleştirdik.

Büyük beğeni ve takdir toplayan programımız sonrasında Sayın Valimiz Şerif  YILMAZ ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAYRAM öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerini bizzat ilettiler.

     MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunuda okulumuz tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Tarih Öğretmeni Mahmut ŞAHİN yaptı. Okunan şiirlerin ardından müzikler eşliğinde Atatürk Oratoryosu ile devam eden anma programı, hafta kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

     Sayın Valimiz Şerif  YILMAZ, programın sonunda okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerine hazırladıkları program dolayısıyla teşekkür ederek, öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

     "Değerli arkadaşlar, sevgili gençler hepinize teşekkür ediyoruz. 10 Kasım programını ilimize yakışır bir şekilde Türk Gençleri olarak icra ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ni Atamız bizlere bıraktı. Bizler de sizlere bırakacağız, sizlerin omuzlarında yükselecek. Bu görev hepinize aittir, hepinize başarılar diliyorum." dedi.

     Sayın Valimiz Şerif  YILMAZ, beraberindeki protokolle birlikte anma programını hazırlayan okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile hatıra fotoğraf çekildikten sonra salondan ayrıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez Burdur Uso Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)