10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası Etkinlikleri Kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim Öğrencileri Arasında Düzenlenecek Olan Şiir, Kompozisyon ve Resim Yarışmaları Şartnamesi

10 Kasım

 

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLKOKUL, ORTAOKUL VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN ŞİİR, KOMPOZİSYON VE RESİM YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ

 

 

 

 

 

Konu: "Atatürk'ü Çok Özlüyoruz. Çünkü : ....."

 

 

 

Amaç: 10 Kasım'da Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anmak, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında Atatürk'ün yaptıklarını vurgulamak.

 

 

 

Yarışma Kategorisi:Resmi/özeltüm ilkokul öğrencileri resim, ortaokul öğrencileri şiir ve lise öğrencileri kompozisyon dalında.

 

 

 

YARIŞMA ŞARTNAMESİ:

 

 

 

1-Resimler, 35X50 cm. resim kağıdı, renkli fon kartonu üzerine, serbest teknikle (sulu boya, pastel boya, guaj boya, karakalem veya kolaj) olacak şekilde iki mukavva karton arasında koruyucu dosyalara konulup gönderilecektir.

 

 

 

2-Şiir ve kompozisyonlar,okunaklı bir yazıyla mürekkepli kalem kullanılarak yazılacaktır. İki sayfayı (A4) geçmeyecektir.Yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat edilecektir.

 

 

 

3- Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmada değerlendirilmemiş veya herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir. Eserlerin her türlü sorumluluğu katılımcılara aittir.

 

 

 

4- Eserlerin ön yüzünde hiç bir şekilde kişiye yada okula ait bilgi yer almayacaktır.

 

 

 

5-Şartnamemizin sonundaki yarışma başvuru formu doldurularak eserin arka yüzüne yapıştırılacaktır.

 

 

 

6-Her okulda alanında birinci seçilen eserler gönderilecektir.

 

 

 

 

 

Ödüller: Her kategoride dereceye giren ilk üç öğrenci ödüllendirilecektir. Dereceye giren öğrencilere ödülleri 10 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan Atatürk'ü anma Programında verilecektir. Programın yapılacağı salon daha sonra duyurulacaktır. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YARIŞMA BAŞVURU FORMU:

 

 

 

İLÇESİ

 

ÖĞRENCİNİN ADI - SOYADI

 

SINIFI

 

OKULUN ADI

 

OKULUN TELEFON NO

 

DANIŞMAN ÖĞRETMEN ADI - SOYADI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YARIŞMA TAKVİMİ:

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Çivril Kadir Kameroğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)