10 Kasım 2023 Atatürk'ü Anma İlçe Programı Okulumuz Tarafından Düzenlendi

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLENDİ.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Şehir Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ve devamında Çan Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezindeki Konferans Salonunda anma programı okulumuz tarafından düzenlendi.

Programımıza Çan Kaymakamımız Sayın Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, İlçe Protokolü, Gazilerimiz, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü münasebetiyle İlçe çapında düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Beyza ATA'yı tebrik ediyoruz.

Programımızı büyük bir özveriyle hazırlayan  12. Sınıf öğrencilerimize, Edebiyat öğretmenlerimiz Döne UZUN ve Özgür ÇINAR'a, Sağlık Hizmetleri öğretmenimiz Güzin ÖZTÜRK'e, Matematik Öğretmenimiz Ela ALTUN'a, Tarih Öğretmenimiz Sevim DUMAN'a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayça KAYA'ya, Zeybek oyunu ile Gosterimize anlam katan Halkoyunları ögretmeni Adem ÖZKAN 'a, Atatürk resimleri sergimiz için bizlere desteklerini sunan Çan Belediyesi ve Çan Belediyesi  Başkan Vekilimiz Sayın Harun ARSLAN'a, Çan Anaokulu Müdürü Sayın Pelin IŞIK'a, sahne süslemesinde desteklerini sunan Birsen DIRLIK Organizasyona, Okul Müdür Yardımcılarımız Funda TEKİN ve Emel EGE'ye, desteklerini herzaman gösteren ve bu etkinliğimizde de yanımızda olan 2022-2023 ve 2023-2024 seneleri Okul Aile Birliği Yönetim Kurullarımıza, elimiz ayağımız Okul personelimiz Kadir GÜLEN'e, Malzeme Tedariginde bizlere yardımcı olan Sağlık Hizmetleri öğretmenimiz Müyesser ÖNER'e, programımızı canlı olarak yayınlayarak sesimizi tüm Çan halkına duyuran Çandan Haber Editörü  Muhammed YAVAŞ'a, Kıyafet desteklerinden dolayı Biga Atatürk Anadolu Lisesine ve Çanakkale Halk Egitimi Merkezi Halkoyunları Ögretmeni Kadir Şen'e tesekkur ediyoruz.

Ayrıca programımızın sonunda görevli tüm öğretmen ve idarecilerimizi Kale Seramik Sosyal Tesislerinde ağırlayan, her zaman destekleriyle yanımızda olan Kale Seramik Bölge Müdürü Nedim CEYLAN'a teşekkür ediyoruz.

 85. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Çan Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)