1. Sınıf Kura Çekimi 12 Ağustos Cuma Günü Yapılacaktır.

ANAFARTA  İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.SINIF KURA ÇEKİM ŞARTNAMESİ

 

1)1.Sınıf kura çekimi 12/08/2022 Cuma günü  saat 10.00 da Okul Kayıt Komisyonunca çekilecektir. Okul Kayıt Komisyonu Müdür Başkanlığında 2 Müdür Yardımcısı, Rehber Öğretmen 2 Okul Aile Birliği Üyesi ve 2 öğretmenimizden oluşacaktır.

2)Kura 11/08/2022 Perşembe  günü MEB E-OKUL sisteminden alınan güncel liste  ve bu tarihe kadar okulumuza dilekçe ile başvuran nakil gelecek öğrenciler arasından yapılacaktır.

3)Adresi  bölgemizde olup da ismi e-okul aday kayıt listesinde görünmeyen öğrencilerin velileri tarafından 11/08/2021 Perşembe saat 12.00'a  kadar okulumuza bizzat başvurup e-okul aday kayıt listesine ekletmedikleri takdirde kuraya katılamayacaklardır. Bu öğrenciler kuradan sonra sınıflarımızın mevcuduna göre mevcudu en az sınıfa okul komisyonumuz tarafından yerleştirileceklerdir.

4)İkiz çocuğu olup da çocuklarının aynı sınıfta veya ayrı sınıflarda eğitim almalarını dilekçe ile  11/08/2021 Perşembe gününe kadar okulumuza  başvuru yaparak bildiren  velilerin çocuklarının  sınıf kura çekimleri  dilekçede belirtilen isteklerine göre  yapılacaktır. İkiz Çocuklarımızın isimleri dilekçeye göre aynı top içerisine yada ayrı konulacaktır.

5)Kura çekimi yapıldıktan sonraki  nakil başvuruları   29/08/2022 Pazartesi günü 10.30 da mevcudu  az olan sınıflardan  başlayarak okul komisyonu tarafından yerleştirilecektir.

6)Kuralar kız ve erkek öğrenci olmak üzere sınıflarımıza eşit olarak dağıtılacak şekilde çekilecektir.

7)Kuralar çekilip sınıflar belirlendikten sonra karşılıklı yer değişikliği ve benzeri istekler kabul edilmeyecektir.

8)Daha sonra yapılacak öğrenci nakillerinde de öğrencilerimiz sınıf mevcudu en az olan sınıflardan başlayarak yerleştirilecektir.

9) Veli isteğine bağlı veya sürekli devamsızlık gibi nedenlerle sınıf tekrarına kalan öğrencilerimiz de 1. sınıf kura çekimine tabi olacaklardır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Ünye Anafarta İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)