1. Kariyer Günleri Mersin Asfk Başkanı Mithat Ertaş

Mersin ASFK Başkanı Mithat ERTAŞ "1. Kariyer Günleri" kapsamında okulumuzu ziyaret etti. 

Okulumuz tarafından düzenlenen "1. Kariyer Günleri" nin ilk konuşmacısı Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş. Okulumuz toplantı salonunda düzenlenen panelde Federasyon başkanımız öğretmen ve öğrencilerle söyleşi yaptı. Söyleşinin ilk bölümünde okulmuz hakkında istişarelerde bulundu; öğrencilerin durumu hakkında bilgiler aldı.

Kendisinin gençliğinde disiplinli ve çok çalışarak bu noktalara geldiğini belirterek, spora başladıkları dönemlerdeki imkanların çok kısıtlı olduğunu ama spor yapmaktan vazgeçmeyerek bunun karşılığını aldığını belirtti. Öğrencilere hem okuyup hem spor yapmanın önemi ve bu sürede Milli olunca kendilerine sunulan imkanların öneminden bahsederek öğrencileri spora teşvik etti.

"Mersin tesisleriyle birlikte tam anlamıyla bir "Spor Kenti" kimliğindedir. Bu tesisler sayesinde spor faaliyetleri anlamında bir çok ulusal ve uluslar arası organizasyona ev sahipliği yaptık. Mersin'de spora, özellikle amatör spora gerçekten çok fazla önem veriliyor. Mersin ASKF olarak Amatör spora her zaman destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

"SİZLER BU ÜLKENİN YARINLARISINIZ."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Toroslar Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)