01 Nisan Saat 21:00'de Velilerimize Yönelik Önce Biz Okuyoruz Konulu Zoom Uygulaması Üzerinden Tele Konferans Gerçekleştirilecektir.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Duygu ÜNALAN Hocamız tarafından 01 Nisan Saat 21:00'de Velilerimize yönelik ÖNCE BİZ OKUYORUZ Konulu Zoom Uygulaması üzerinden Tele Konferans gerçekleştirilecektir.

Değerli Velilerimiz;

Ailecek Kitap Okuma Alışkanlığının yaygınlaştırılmasına yönelik Okulumuz Türkçe Öğretmeni Duygu ÜNALAN Hocamız tarafından 01 Nisan Saat 21:00'de Velilerimize yönelik ÖNCE BİZ OKUYORUZ Konulu Zoom Uygulaması üzerinden Tele Konferans gerçekleştirilecektir. Konferans Davetiyesi ektedir. Tüm Anne-baba ve aile büyüklerimizin katılımlarını bekliyoruz. Evimizde Ailecek Günde sadece 30 Dakika Okuma Saati yaparak hem sanal ortamdan kurtulalım, hem zihnimizi geliştirelim ve ufkumuzu açalım. Hemde çocuklarımıza güzel örnek olmuş olalım. Unutmayalım Çocuklar bizim ne dediğimize değil, ne yaptığımıza bakar. Okumak yemek içmek gibi yaşamboyu. Okumadan geçirdiğimiz bir gün kayıp demektir. Sağlıklı Günler diler, Selam ve Saygılar sunarız.

                                                                                                                                             İsmail LEKESİZ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Merkez İzzet Baysal Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)